Elon Musk: “Takipçi Sayınız Azalabilir!”
  1. Ana Sayfa
  2. Sosyal Medya

Elon Musk: “Takipçi Sayınız Azalabilir!”

0

Twitter isimli sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk, platform üzerinde yer alan dolandırıcı hesaplar başta olmak üzere birçok hesabın içeriğinin temizleneceğini kamuoyu ile paylaşmış oldu. Takipçilerin düşebileceğini ve takipçi sayılarınızda azalma olabileceğini ise tam olarak Twitter kullanıcılarına yansıtmış oldu.

Bot Hesaplara Savaş!

Elon Musk tarafından, hesabında bulunan bot hesaplara savaş açılmış durumda. Twitter isimli platformda yapmış olduğu paylaşımda, kullanıcılara takipçi sayıları konusunda birçok farklı açıklamada bulunmuş oldu.

Elon Musk : “Takipçi sayınızın düştüğünü görebilirsiniz!”

Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada “Twitter, çok sayıda spam/dolandırıcı hesabı temizliyor. Bu nedenle takipçi sayınızın düştüğünü görebilirsiniz. “ cümlesine yer vermiş oldu.

Musk: “259.400.000 Aktif Kullanıcı İle Rekor Kırıldı!”

Platformun sahibi tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen gün ilgili sosyal medya sitesine 259,4 milyon kullanıcının giriş yapması ve aktif olmasıyla aktif kullanıcı rekoru da kırılmış oldu.

Açıklama Sonrasında Elon Musk’ın Takipçileri de Azaldı!

Yapılan bu açıklama sonrasında gerçekleştirilen inceleme sonrasında, ilgili platform üzerinde hesabı bulunmakta olan Musk’ın da takipçi sayısında düşüşler olduğu başarılı bir şekilde tespit edilmiş durumda.

İlginizi Çekebilir

Yazar Hakkında

Yorum Yap