Youtube Premium özelliklerini bedava sunan Youtube Vanced kapatılıyor!
  1. Ana Sayfa
  2. Güncel

Youtube Premium özelliklerini bedava sunan Youtube Vanced kapatılıyor!

0

Ziyaretçilerine reklamsız Youtube deneyimi yaşatan Youtube Vanced, dünyanın en çok kullanıcısına sahip arama motoru Google’ın içeriklerinde kaldırılıyor. Yasal olmadığı gerekçesiyle Google’ın dikkatini çeken Youtube Vanced, uzun süredir hizmetlerini sürdürüyor. Peki Youtube Vanced nedir, Youtube Vanced ne zaman kaldırılacak gelin birlikte inceleyelim.

Youtube Vanced Nedir?

Youtube Vanced, Youtube’de yer alan videoların reklamsız olarak izlenmesine olanak tanıyan ve Youtube Premium kullanıcılarına sağlanan özellikleri ücretsiz olarak ziyaretçilerine sunan bir platformdur. Uzun süredir Youtube Vanced APK olarak indirilebilen ve getirilen güncellemeler ile yeni sürümlerini piyasaya sunan platform Google tarafından kaldırılacak.

Youtube Vanced ne zaman kaldırılacak?

Youtube Vanced Neden Kaldırılacak?

Youtube Vanced, Youtube içeriklerini reklamsız olarak ziyaretçilerine sunuyor. Ancak bu işlemi hukuka aykırı biçimde gerçekleştiriyor. Youtube’ın yasal haklarını korumak isteyen Google ise bu konuda harekete geçti. Google, yasal olmadığı gerekçesiyle Youtube Vanced’ın indirme bağlantılarını ve güncellemelerini tüm android cihazlar için kaldıracak.

Youtube Vanced Ne Zaman Kaldırılacak?

Bir süre önce yasal olmayan uygulamalar ile ilgili yeni önlemlerin alınacağını duyuran Google, bu kapsamda harekete geçerek Youtube Vanced’ı piyasadan kaldırma kararı aldı. Ancak bu kararın ne zaman uygulanacağına ilişkin bir açıklamada bulunulmadı. Google tarafından bir açıklama yapılmasa da uygulamanın önümüzdeki ay kaldırılacağı tahmin ediliyor.

Youtube Vanced bulunan cihazların akıbeti ne olacak?

Telefonumda Zaten Youtube Vanced Bulunuyor. Artık Kullanamayacak mıyım?

Google’ın aldığı kararın ardından Youtube Vanced kullanıcıları cihazlarında bulunan uygulamanın akıbeti hakkında bilgi almak istiyor. Youtube Vanced’ın yüklü olduğu cihazlarda uygulama kullanılabilecek. Ancak uygulama için güncelleme desteği getirilemeyecek. Bu sebeple Youtube’a getirilecek güncellemelerin ardından cihazlarda var olan Youtube Vanced’da devre dışı kalacak.

Yazar Hakkında

Yorum Yap