Vivense, yapay zeka Uyumlu İçmimarGPT Tanıttı
  1. Ana Sayfa
  2. Genel

Vivense, yapay zeka Uyumlu İçmimarGPT Tanıttı

0

Vivense, Türkiye’nin öncü teknoloji altyapılı mobilya markası olarak, iç mekân tasarımında çığır açan bir adım atmaya hazırlanıyor. Kendi yazılım ekibi tarafından geliştirilen ve Generative AI teknolojisini kullanarak ortaya çıkan İçMimarGPT uygulaması, iç mekân tasarımını daha önce hiç olmadığı bir boyuta taşımayı hedefliyor.

Bu yenilikçi uygulama, tasarım sürecini sadece hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara geniş bir seçenek yelpazesini hızla görselleştirme imkanı sunuyor. İçMimarGPT, yapay zekâ teknolojilerini kullanarak kullanıcılara profesyonel iç mekân tasarım önerileri ve ilham verici fikirler sunma amacı güdüyor. Bu uygulama, evini diledikleri stile uygun olarak tasarlamak isteyen kullanıcılara kişisel zevkleri ve ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ediyor.

Türkiye’de yapay zekâ ve generative AI uygulamaları artarken, Vivense bu teknolojiyi yaşam alanlarını dönüştürme konusunda başı çeken ilk firma olma özelliğini taşıyor. İçMimarGPT uygulaması, Mehmet Yiğit Özgenç, Dilara Yükeri, İdil Kanmaz ve Oğuz Özgüven’in üç aylık yoğun bir araştırma ve geliştirme sürecinin ardından ortaya çıktı. Proje ekibi, uygulamayı şu sözlerle açıklıyor: “Teknolojimiz, iç mekân ve dekorasyon konularında ince ayar yöntemiyle eğitildi. Bu özelleştirilmiş eğitim, yapay zekâ modelimizin iç mekân tasarımı ve dekorasyon konularında son derece hassas ve özgün sonuçlar üretmesini sağlıyor. Bu özellik, sadece genel tasarım önerileri sunmakla kalmayıp, mekânın tüm detaylarına kadar kişiye özel tasarım önerileri sunma kapasitesine sahip olmamızı garantiliyor.”

İçMimarGPT uygulamasına Vivense uygulaması üzerinden ücretsiz olarak erişilebiliyor ve iOS ile Android platformlarında kullanılabiliyor. Vivense, iç mekân tasarımına getirdiği bu benzersiz teknoloji ile kullanıcılarına estetik bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

Yazar Hakkında

Yorum Yap