Wednesday, 1 milyar izlenmeyi geçti!
  1. Ana Sayfa
  2. Film ve Dizi

Wednesday, 1 milyar izlenmeyi geçti!

0

Netflix isimli dijital içerik yayın platformunda yayınlanmakta olan Wednesday isimli diziden bir rekor daha gelmiş oldu. Gizemli komedi, henüz üçüncü haftasında 1 milyar izlenmeyi geçmiş durumda.

En Popüler 2.Dizi Konumunda!

Korku ve komedi dizisi, çıktığı tarihten itibaren geçen üç haftalık süre içerisinde; 1 milyar saat izlenme süresini geçmiş oldu. 150 milyondan fazla yerde izlenen dizi, Netflix isimli yayın platformunda en popüler ikinci dizi konumunda yer alıyor.

16 Kasımda Yayın Hayatına Başladı!

16 Kasım 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi, o tarihten itibaren sosyal medya başta olmak üzere tüm platformlarda en çok kullanılan dizilerin başında gelmektedir. #wednesdayaddams etiketi 18 milyar görüntülenmeye ulaşmış durumda. Buna ilave olarak dizi, The Cramps’ın Goo Good Muck şarkısının Spotify’da oldukça fazla görüntüleme almasını da sağlamış oldu. İlgili şarkı, anlık olarak 16 milyon dinlenmeyi geçmiş durumda.

2023 Altın Küre Adayları Arasında!

2023 Altın Küre Ödülleri için, ilgili dizi en iyi komedi dizisi kategorisinde; Jenna Ortega isimli oyuncu da; en iyi kadın oyuncu dalında aday gösteriliyor.

Yazar Hakkında

Yorum Yap