EPIC’ den; Marvel’s Guardians of the Galaxy Ücretsiz
  1. Ana Sayfa
  2. Oyun

EPIC’ den; Marvel’s Guardians of the Galaxy Ücretsiz

0

Epic Games Store’un Yılbaşı Tatili hediye oyun festivali, oldukça etkileyici bir finalle sona erdi. Eidos-Montréal’un geliştirdiği Marvel’s Guardians of the Galaxy, bu özel etkinlik kapsamında ücretsiz olarak sunulan son oyun oldu. Bu AAA kalitesindeki oyun, bir hafta boyunca mağaza tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı. Önceki günlerde ise Epic Games Store, A Plague Tale: Innocence adlı oyunu ücretsiz olarak sunmuştu.

Marvel’s Guardians of the Galaxy, oyunculara Star-Lord’un gözünden Kahramanlar Grubu’na katılma fırsatı veriyor. Oyuncular, tek oyunculu modda aksiyon sırasında Star-Lord olarak Drax the Destroyer, Gamora, Rocket Raccoon ve Groot’a komutlar vererek onları yönlendiriyor. Oyun, özgün bir hikaye sunmanın yanı sıra, 80’lerin hit müzikleriyle de dikkat çekiyor.

Eidos, oyunu şu şekilde tanımlıyor: “Marvel’s Guardians of the Galaxy, bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunuyla Star-Lord’un jet botlarıyla kozmosun derinliklerine heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor. Ne yapacakları tahmin edilemez Guardian’lar, patlayıcı istasyonlardan geçerken senin komutlarınla yönlendiriliyor. Orijinal ve ikonik Marvel karakterleri, evrenin kaderi için verilen mücadelede kendilerini buluyor. Bu zorlu görevi üstlenen kişi sensin. Başarırsın. Belki de bu yüzden.”

Bu muazzam değerdeki oyunu, 11 Ocak saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bir sonraki ücretsiz oyunun Sail Forth olacağı ise şimdiden duyuruldu. Epic Games Store’un bu tür etkinlikleri, oyunseverleri düzenli olarak heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yazar Hakkında

Yorum Yap